Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1998, Juli




Rus

I ett rus.

Ett hus.

Som brinner.

För ett tag.

För en evighet.

 

I ett hus.

Som lever i ett rus.

Här bor vi.

För en tid.

För en eivghet.

 

9807




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 314 gånger
Publicerad 2011-04-14 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg