Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterförnekelse


det kan vara höst ute
det kan vara vår
vinter kan det väl ändå inte vara
ingen snö så långt jag kan se
och
om det fortsätter vara blidväder
gråvädersregn
om det fortsätter
blir det ingen vinter
innan jag vet ordet av är det vår




Fri vers av Andasin
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-12-21 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja vad härligt , nu vänder ljuset och kanske känslorna vaknar
man måste alltid se framåt ,
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin