Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lämpad

Var har du för svar

Kommer du inte ihåg frågorna jag ställde

Ju djupare du gräver ju mer du finner

Lagom är alltid inte bäst, bara djupare och djupare, ingen botten kvar

 

Är du lämpad för jobbet

Är du rätt man vid rätt tidpunkt och plats

Har du erfarenheten som öppnar stängda dörrar

 

Jag vet inte vad som krävs

Kommer du ihåg hur jag slet

Ingen än du vet hur man kommer in

Nyckeln passade, du öppnade dörren och kom in

Kan du säga mig hur du gjorde… 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 22:43



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Haha.. ja herregud vad jag känner igen mig i ditt tungomål efter ha bott å levt därborta vid klarälven i rätt många år..
2011-04-15

  Katinka VIP
Lagom är aldrig bäst. Inte för oss poeter, som känner mest.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg