Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just där

Precis
Just där

Där mitt hjärta satt
Har jag nålat fast
Ett litet stycke av dig
Eftersom jag måste ha

Något kvar
Att tro på




Fri vers av M_Franke
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 23:04



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Snyggt poetat!
2011-04-15

  TT
...mycket bra text!!! Oerhört berörande eftersom jag känner igen känslan så mycket...gillar!!!
2011-04-15

  Emelia
så himla vackert..
2011-04-14

  Line W
Förbannat tungt men så jävla bra!!!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke