Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är på väg ~

Solen är gul,
det tycker jag är kul.

Havet är blått,
det tycker jag är flott.

Gräset är grönt,
jag tycker om att
vädret är skönt.

Rosor är röda,
dom börjar
nästan glöda.




Fri vers av Nytid
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-15 09:34



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt luftig och lätt =0)
2011-04-16

  aol
lekfull fin
2011-04-15

  Järnkatten
Den var lekfull ;)...
2011-04-15

  mare VIP
Ljuvligt ;)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid