Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar är jag ensam ~

Änglarna står alltid i
ljusets sken,

så att mörkret blir
en skugga bakom dem.

Änglar säger aldrig farväl för alltid,
de lever i evigheten,
i nuet,
i det som är.

När jag går vilse leder du mig
tillbaka in på stigen igen
som jag ska följa…

Jag vet att du alltid kommer
att vara i min närhet…




Fri vers av Nytid
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-15 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror också det är så. Mycket bra dikt.
2011-04-20

  Anna*
Glöm inte bort att änglarna finns ... Det här är en fin påminnelse och skildring =0)
2011-04-16

  aol
dom syns inte men finns
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid