Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelklang


 
Det finns en glänta i ditt öga. 
Jag vill speglas där 
och slå ut i irisens stjärna

som en spegling av alltings spegling
då våra ögon möts
med levande integritet 
 
och vi dricker vi liv ur spegelbildernas källa 
den ligger bortom horisonten
i ett hav som blivit klang

och håller oss samman i ett rent ackord
som sjunker in i jorden
och blir dess enda stämma
ett varmt ögonblick.

 




Fri vers av Cadena
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-15 14:58



Bookmark and Share


  Anna*
Ahhh, så vackert slut! Jag hänförs! ♥
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena