Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus strålar in..

Inför altaret
kapitulerar min själ
tyngden rinner ut
och ljus strålar in..
himmelens dörr
står på vid gavel
och låter välsignelsens
regn strömma
över min längtan..
min längtan
efter Guds värme
omsorg kärlek och frid







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-19 17:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-10-20

  Rozsi.kovacs

En underbar fångad känsla
i en vacker beskrivning
2013-10-20

    ej medlem längre
Vackert:)
2013-10-19

    ej medlem längre
Trygghet. Fint.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP