Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel, tack..

Tack du lilla fågel
att du sjunger glädjens sång
har väntat så länge..
vet nu att sommar är på gång
du sitter på grenar
du flyger överallt
du är symbolen för våren
som smälter allt kallt !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-16 10:05



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart om den mest vackra sång man kan höra.
2011-04-18

  Maiah VIP
vårigt söt dikt..
2011-04-16

  Järnkatten
Ja visst gör dom oss glada dom små vännerna, än om tidig morgon ibland ;)...
2011-04-16

  Ninananonia VIP
Vackert skaldat!
Kärlkens budbärare sjunger för oss.
:)
2011-04-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-16

  La Magnólia VIP
Så vacker om fågeln som ger bud om vår och sommar .. sparas ...
2011-04-16

    ej medlem längre
Dessa små bevingade varelser är väl värda ett Tack!
2011-04-16

  Larz Gustafsson VIP
"Lilla Fågel Blå"

Underbar fågelsång i Gävle i dag.
T o m måsarna låter bra.
2011-04-16

  Heikki Hellman
Jag hör och känner detsamma. Lyssna även på fågelkör i skogen alla sopranos, tenors och basar. Ha ett givande veckoslut!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP