Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på det enkla..

Varför samla prylar
när livet tickar på..
"döda ting" kan aldrig
följa dit man gå
lev och njut av tiden
av att finnas till..
ta vara på det enkla
ibland bara sitta still..
mycket finns att hämta
i tystnadens vida värld
få läsa skriva lyssna
till musik i egen härd








mare








Fri vers av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-16 19:55



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
"Du kan ingenting ta med dig dit du går..." Vackert skrivet!
2011-04-18

  Liqx
bra!

och du har så rätt så :)
2011-04-18

    ej medlem längre
Denna var bra.
2011-04-18

  ULJO
Som Cornelis sjöng "du kan ingenting ta med dit du går". Underbar text den här också.
2011-04-18

    Anne Lindlöf
Du är så otroligt klok och skriver så bra!

Tack!
2011-04-17

  Järnkatten
Oh ja, att kunna se och uppskatta de små tingen i tillvaron ger harmoni..
2011-04-17

    ej medlem längre
håller med dig . . .
2011-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Förnuftigt och klokt skrivet.
Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?
2011-04-16

  Ninananonia VIP
Ja, ta vara på det enkla :) men ändå komplicerade i att vara. :)
2011-04-16

    AA VIP
Mycket fin text om att uppskatta det vardagliga enkla det som många av oss tar för givet utan att kanske uppskatta det. Ju äldre man blir desto mer uppskattar man att få vara frisk och att ha vänner. // AA
2011-04-16

    AA VIP
Mycket fin text om att uppskatta det vardagliga enkla det som många av oss tar för givet utan att kanske uppskatta det. Ju äldre man blir desto mer uppskattar man att få vara frisk och att ha vänner. // AA
2011-04-16

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2011-04-16

  Herr Funderare
Visst är det underbart att ha nått till den punkten i livet då man kan uppskatta det lilla i livet?
Bara det att kunna se, är en enormt glädje.
som du säger, att sitta och njuta av att ta det lugnt är helt underbart.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP