Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren väntar..

Bortom livets
snabba rytm
väntar lugn och ro
öppnar dörren
till mitt hem
jag älskar att bo
konsten syns
på väggar
ger mig lyckorus
pennan ligger redo
väntar..
i mitt hus







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 18:06



Bookmark and Share


    AA VIP
Finstämt om det enkla och trygga. // AA
2011-04-16

  aol
fyndigt bra skritat
2011-04-16

  Järnkatten
Finstämt om vår lilla borg :)...
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP