Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen delar sig..

Vandrar på
livets stig
delar sig i två
måste välja
vilken ska jag gå..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 14:15



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
GPS funkar det
2011-04-17

  Järnkatten
I sådana stunder måste vi lyssna inåt och lite på oss själva...
2011-04-16

  Maiah VIP
Det kan vara svårt att välja men om båda leder framåt så kan upplevelsen bara bli på ena eller andra sättet...
2011-04-16

  Bibbi VIP
Gud lovat leda den som går bedjande fram. Jeremia 31:9
2011-04-16

  Ninananonia VIP
It's not easy to choose the right path. If we only knew the best path :)
2011-04-16

  Larz Gustafsson VIP
"Här skiljs våra vägar", som en bok av Aage Samuelsen heter (fast på norska).
Tänker även på "Vägskäl" med Reeperbahn.

Livet är fullt av vägval.
Det viktiga är att man väljer Honom som är Vägen.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP