Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten pappersbit

Jag krymper
För varje timme

Ihopknycklad
Som en bit

Papper




Fri vers av M_Franke
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 22:44



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Med så få ord, få till en sådan stark känsla.
Tack för att du delar med dig av hur du känner.

Hur har kvällen varit annars?
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke