Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styckmord

Dela upp mig i bitar

Skär upp mig sakta

Bit för bit

Ta vad du vill ha

Och lämna sen resterna

Till gamarna

För vansinnet

Har ett grepp om mig

Så bara få det överstökat

Styckmördare




Fri vers av M_Franke
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-17 01:12



Bookmark and Share


  volaille
riktigt bra
2011-04-17

  Niclas Petersson VIP
Precis så. Vansinnigt. Berfriande. Bra.
Gillar.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke