Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är 03:00..

Sitter i natten
och skriver
ibland går det bra
ibland jag river
tystnaden är
min refräng
att skapa innan
jag går i säng







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-17 03:01



Bookmark and Share


  ULJO
Ibland kan nattligt skrivande skapa lugn och ro.
2011-04-18

  Maiah VIP
du är så bra på att få till rim....
2011-04-17

  Järnkatten
Visst är det så att i nattens lugn kommer ofta inspirationen, ugglor som vi är många gånger i våra kreativa processer ;)....
2011-04-17

  Ninananonia VIP
:) Härligt!
Skrivarverkstad i natten!
2011-04-17

    ej medlem längre
Känner igen den där känslan av att ligga och skriva en dikt innan man somnar... Kan vara bra att skriva just då tror jag.

Väldigt fin dikt, sött!
2011-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det alltså bli bättre framåt natten.
2011-04-17

  Lars E Jönsson
Nattsudd...............hemligt sådant
2011-04-17

  Bibbi VIP
Så är det ofta för mig också:-)
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP