Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anemone nemorosa - haiku


dova knackningar
prassel bland torra lönnlöv

vitsippa vill upp









Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-17 15:55



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket målande. Bra skriftat.
2011-08-20

  LassO
välkommet prassel
2011-05-05

  Björn Nilsson VIP
Hallå, har varit borta från sajten några dagar och varit ute och kollat vitsipporna i stället. Men nu är det snart färdigprasslat för deras del i löven. Nu är det nya förmågor som vill fram och visa sig i sin finaste vårdress, och rätt vad det är ser man knappt fjolårslöven för all nyfin årsgrönska!
2011-04-25

  lodjuret/seglare VIP
kanske är den inte lika stark som maskrosen, men lika fin i sin ljusa dräkt ändå
2011-04-17

    ej medlem längre
Välkommen upp lilla sippan!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson