Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen har insupit..

Solen har värmt själen
strukit mot min kind
vandrat nära vattnet
njutit vårens varma vind







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-17 21:23



Bookmark and Share


  Maria T
Så underbart
Ljumma vårvindar
och smekande sol
2011-04-19

  ULJO
Så underbart att läsa dina positiva ord den tid vi så länge sett fram till.
2011-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Humöret stiger när våren är här.
2011-04-18

  Järnkatten
Purr, solar mig i den fina texten :)....
2011-04-17

  aol
så fint skaldat, känner känslan,
2011-04-17

  Ninananonia VIP
:) Vackert.
Tycker om din dikt så :) :)
2011-04-17

  Bibbi VIP
Ja, så har jag gjort tillsammans med ett barnbarn idag. Så ljuvligt.
2011-04-17

  Niclas Petersson VIP
Precis så. Äntligen. Fint skrivet.
Gillar.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP