och livet går vidare...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och livet går vidare...




...

jag vann aldrig ett hjärta.
jag förlorade en vän.





Fri vers av Fredric
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-17 22:25



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Begriper hur du tänker...
Men den "velar" i logiken...
Första raden är allmän
den andra personlig.
2011-04-20

  Sanningsägaren VIP
denna går att vrida och vända på i all evighet
snygg!
vad händer om du plockar bort ordet "blott"
2011-04-18

  ia VIP
av få ord
skapar du
en orkan
av känslor

så himla bra!!!
2011-04-18

  Emme VIP
Klockrena ord...
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric