Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsbejakande ;)

Jag är en livsglad quinna
som gillar nyttig mat
jag älskar röra kroppen
men ibland kan vara lat
njuter utav livet
av att just få finnas till
inte röker super
lever sunt för att jag vill ;)







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-17 23:07



Bookmark and Share


  Maria T
Härligt att få finnas till
en stund
2011-04-19

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-19

  Anna*
Strålande ☼ Det gör jag också bara för att jag vill =0)
2011-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Skönt att sådana människor finns.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP