Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets Fjärilar


Den där känslan
Du räknade med
Som räddningen

Den där flickan
Som bara försvann

Trots taggtråden
Och vaktornen

Och världen
Som aldrig gick under.




Fri vers av blåljus
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus