Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar om..

Mörkret är tillbaka
tystnaden är här
slappnar av och tänker
att vad underbart det är
för inget är som stillhet
när livet stressar på
som en kram i själen
och det är ljuvligt skönt att få..








mare







Fri vers av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-19 00:31



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Gillar ditt sätt att skriva.
Dina dikter är som ljuv musik i mina öron.

//Jenny
2011-04-24

  Maria T
Få vila i tystnaden och
stillheten är ljuvligt
2011-04-19

  Janne
Så bra skrivit
känner frid i sinnet
när jag läser dina
fina ord
2011-04-19

  lisa"puzzle"svensson
underbart!
2011-04-19

  Linda CH VIP
Att andas ut och bara vara. Underbart skrivet!
2011-04-19

  Bibbi VIP
Håller med Dig till 100%
2011-04-19

  Quasimodo
Tack för det uttryck för stillhet och frid dina ord ger här!!
2011-04-19

    ej medlem längre
Kan nästan känna känslan.Bra dikt. Tack!!
2011-04-19

  ULJO
Äkta kärlek kan inte jämföras med något annat och så viktigt för vår existens.
2011-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Obetalbart.
2011-04-19

    AA VIP
....att bara få vara är en lisa för själen. // AA
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP