Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurrar i magen..

Solen skiner starkt
när ögonen ser dagen
våren den är ljuvlig..
oj, nu kurrar det i magen
kaffetarmen suger
jag längtar efter mat
sträcker först ut kroppen
innan mackorna på fat ;)







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-19 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Mare!
2011-04-21

  Maria T
Lite morgongymnastik
kanske
2011-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt.
2011-04-19

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-19

  ULJO
Vilken härlig sysselsättning i vårsolen.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP