Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatörer utan manus

Du binder mina linjer intill dig,
bläddrar öppet till porr

Vill att vi ska titta
på hur andra knullar isär varandra
Amatörer låtsandes spela en symfoni av kärlek
något värt att äga gratis
när skriket vilar under bordet

och utfärden söker kåthet för giltig ingång

När närvaron slickar
sig nämre under betong till liggande golv
med flätbart mönster

Du säger att jag inte älskar dig
för att jag inte kysser dig
Låter inte mina läppar låsas in i dina
när vi tittar på porr
som sparats på band utan titel
för fokus

Du trillar bort min blick
tar mig från platslistan
under repris tränger dig in
och frågar varför jag inte tar dig hårt runt fästet
då 69:an
publicerar nya trick

Du frågar varför jag ligger naken utan ställning
när jag inte tar dig i handen på vägen dit

Du tycker jag är obekväm
för att jag aldrig suger in dig
när hormoner mister sina bloss till elektricitet
av bubblande skärm i skärvor

Nej,
fråga aldrig
varför jag knullade dig baklänges

Titta bara på bandet
och inse att jag inte fanns

Med.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 408 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-19 18:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som väl speglar verkligheten. En del människor vill se en porrfilm medan andra vill se på en koncert med ABBA medan de övar sig på att vara goda älskare och älskarinnor. Alltid finns där något att testa och även att skriva hem om. Fast hur skall man egentligen vara för att kväla in i olika epitet? Vad är en 'bra' poet? Texter som sätter myror i huvudet på läsaren, likväl som ger en smula 'spring i benen'.
Texten förtjänar sina trenne rosor på kinn samt en rejäl 'åkarbrasa'.
2011-12-23

  Totimomo
Mörker när det är som bäst. Tack för att du delade med dig
2011-04-22

  dead_prez
fantastiskt bra
2011-04-21

  Junitvillingen
Grymt starkt och gripande...en mörk text som borrar sig in under huden. Sorgesamt, smärtfyllt...
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln