Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har rätt att bestämma att du inte är perfekt.

Vem det än var som fick dig att tvivla,
vem det än var som fick dig att må dåligt,
vem det än var som sa de hårda orden,
ta inte åt dig.


Du är perfekt, precis som du är.


Dina svagheter, dina misstag, dina komplex.

Du är perfekt, precis som du är.

Ingen är så vacker som du,
ingen är så smart som du,
ingen, verkligen ingen,
är den du är.

Ja, du är faktiskt perfekt, precis som du är.

Dina snea tänder, dina håriga armar, din stora näsa, dina smala ben.

Det spelar ingen roll, för du är perfekt. Precis som du är.

De som säger något annat, har bara inte insett vad perfekt innebär.




Fri vers av som det kan gå
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 20:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen är perfekt.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå