Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar kärlek..

Många längtar kärlek
få hålla nån i hand
känna själslig värme
knyta varma band..
bygga något hållbart
som inte lätt tar slut
en innerlig sann vänskap
som håller livet ut..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-20 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människor ägnar hela sitt liv åt att finna kärleken.
Fin dikt.
2011-04-27

  TT
...mycket vacker och innerlig text...gillar!!!
2011-04-22

    ej medlem längre
Visst är det så! Innerlig varm vänskap . . .
2011-04-20

  Järnkatten
Ja, det är ju precis det man hoppas på :)...applåder...
2011-04-20

  Stefan Viljehammar
Mare, precis så är det man önskar.
2011-04-20

  Mystica
Bra skrivet, jag håller helt med!
2011-04-20

  Bibbi VIP
Visst är det så.
2011-04-20

  Ninananonia VIP
Underbar.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP