Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Du fruktansvärda ~

Han hade kunnat tränga ner,
en flicka i skogens gröna mossa.

Han hade kunnat kväva henne,
med en pinne vid strupen.

Det är inte ens det värsta
som skulle kunna hända.

Den här mannen hade så mycket
vrede inom sig & ett sådant hat
emot flickor i alla dess former.

~ Doktorn ~








Fri vers av Nytid
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-20 09:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Passar bra in på " Den Vedervärdige i Örebro" (Det var väl minst 14 kvinnor, vars kroppar och underliv han sargat och misshandlat å det grövsta, det Monstret !?)
2011-04-20

    ej medlem längre
smärtsam realism!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid