Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan gryningen..

Fåglarna är tysta
allt har blivit still
människor sover
en del som inte vill
natten inspirerar
att skapa skriva ut
ord ur det gömda
innan tystnaden är slut








mare








Fri vers av mare VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-21 01:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En kreativ tid.
2011-04-22

  Linda CH VIP
Natten tystnadens och lugnets tid. Jättefint skrivet!
2011-04-21

  Järnkatten
Så rofyllt skrivet, att läsa, att somna gott...
2011-04-21

    ej medlem längre
...innan tystnaden är slut.. tycker mycket om de orden
2011-04-21

  Quasimodo
Här samlas orden som både kommer till och flyr ut i natten, skapar tankar åt alla riktningar, gillar!!
2011-04-21

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-04-21

    ej medlem längre
Jättebra Mare"människor sover,en del som inte vill".Jag är den som inte vill sova just nu.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP