Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten bär sin tystnad..


Efter gryningen..

Ljuset sträcker ut sig
fåglar kvittrar på nytt
tystnaden försvunnit
allt är som förbytt..







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-22 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En metamorfos.
2011-04-22

    ej medlem längre
Ännu en ny dag i vår herres hage.Mycket fin dikt Mare.
2011-04-22

  Järnkatten
Så är morgonen åter här...
2011-04-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP