Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fina fosterland!

Bilbränderna fortsätter
rånen likaså..
och överfall på äldre
har blivit så rå!

Rädsla och oro..
har blivit vardagsmat
våldet breder ut sig
och överallt gror hat..

Sverige fina Sverige
försvinner som timglas sand
politiker raserar
mitt fina fosterland!






mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-30 09:34



Bookmark and Share


  Ollle
Fin text med avsmak av sorg där i resterna av mitt fosterlands nordiska borg
2015-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Och vad beror detta på?
Vad har det sin upprinnelse i?
Vilken moteld anlägger vi?
Rättfärdighet, säger Skriften, upphöjer en nation.
Men hur ska de kunna höra, undrar Paulus i Romarbrevets 10:e kapitel, om ingen predikar?
2013-11-01

  Bibbi VIP
Det kommer en skörd efter sådd.
2013-10-30

    ej medlem längre
Fiatvaluta.
2013-10-30

    ej medlem längre
man kan ju undra vad som är orsaken till att politikerna struntar i följderna av sin politik
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP