Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig och fulländad

fångad i vinden
tagen av tiden
stängd är grinden
sonika förvriden

hämtad från framtid
tyngd av minnet
bortgjord i strid
förvanskad är sinnet

har redan skrikt ut i ett tomrum
öppnat dörrar som inte fanns
hämtat sanningar från en dum
i jakten på att finna ingenstans

fängslad av ljuset
finns inget kvar att ge
stadig bortom ruset
men jag kan fortfarande le




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-21 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé