Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loggar ut!

ser mig om
försöker finna den kyss som skulle komma
väntar tills mörkret finner mig åter

kan inte längre andas
kan inte finnas i en värld som ratar
särskiljer och trycker fast min tristess mot en kritvit bakgrund

har ålat för länge
har knappt sett ovan ytan

vägen hem är oundviklig

och jag bestämmer mig nu

kanske inte för all tid och rum

du finner mig sovande
bakom dörren till återuppståndelsen

fram tills dess

loggar jag ut!




Fri vers av Max Poisé
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-22 10:03



Bookmark and Share


  Emme VIP
Håller med Gunnar... Någonstans måste
livet finnas, men var? Stark text som jag
gillar. Kramar till dig vännen!
2011-05-01

  Maximillixen
Hoppas att det bara är lögn och förbannad dikt för jag vill se mer av dig här inne :>
2011-04-27

  Gunnar Hilén VIP
stark handling...har länge tänkt sammalunda...livet måste finnas nånstans
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé