Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plantera sopa fixa..

Ljuset inspirerar
ger många energi
en del blir så energiska
kan inte låta bli
att städa putsa fönster
damma vädra ut
plantera sopa fixa
tills dom blir totalt helt slut ;)








mare





Fri vers av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-26 17:38



Bookmark and Share


  ULJO
Av ljus får man inspiration till det mesta
2011-04-28

  Bibbi VIP
Ja, allting går lättare i ljuset.
2011-04-26

    ej medlem längre
Ja tänk vad vädret betyder mycket. Bra dikt.
2011-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Snyggt snickrat.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP