Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kunde ha varit kärlek.

Starka armar omfamnar mig,

Mjuka läppar trycks hårt ihop,

Tungor som dansar och hjärtan som slår snabbare och snabbare.

Kroppar som möts och händer som ömt smeker värme till min kropp.

Kärleksfulla blickar fulla av lust.

Och det kunde ha varit kärlek men vi vet båda två,

Att vi inte är värd den.




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 22:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
oj starkt och bra
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou