Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att sakna dig

Så minns jag dig
Med en sliten gitarr i din famn
Den var given på varenda parkhäng och festival
Nu spelar du inte längre
Kvarglömd på ett tåg till Amsterdam

Du säger ingenting
Det säger allt

Det dröjde länge innan jag städade bort alla dina fimpar
Som du släckt på min balkong
De var minnet av våra sommarnätter
Tidlösa dagar som passerat

En lycklig och odödlig känsla
Spreds i våra kroppar
Jag längtar ständigt tillbaka

Det här är en historia
Om livet, döden och allt däremellan
Minns du alla våra dagar?
Jag minns varenda en
En lycklig tid som aldrig kommer igen

Vi närmar oss slutet
Jag blir inte kvitt sorgen

Du har slutat att spela
Jag slutar aldrig att sakna

Blommorna på din grav
Tillsammans med en tår
Dövar mitt samvete

Viskar ett sista farväl och lovar
Att hälsa på dig oftare

Om jag orkar





Fri vers av Blowingbubbles
Läst 440 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-22 23:19



Bookmark and Share


  ellenheiman
"Du säger ingenting
Det säger allt"
- så bra.
Hela dikten var fruktansvärd och galet bra.
2011-11-11

    Silverstjärna
Wow..

Hjärtskärande och vackert.
2011-07-14

  Gunnar Hilén VIP
POESI !
2011-06-20

  Nattsuddan
Så vackert och berörande. Så länge vi minns finns de kvar. Glöm aldrig.
2011-06-07

  Line W
Så vackert! Du är grym!
2011-04-25

  dynamit
Den här träffade. Jag kan se allt framför mig, känna alla känslor inom mig. Starkt. Fint. Berörande.
2011-04-25

  * MARY *
Lika braaaa som vanligt...;))))
2011-04-24

  Zelogath
Jag älskar den slitna gitarren
Där tystnaden säger allt
Ditt sätt att förmedla dina ord
Dina meningar och syfte
Det är vackert
Poesin flödar i takt med känslorna
Applåd!
2011-04-23

    svarta ängeln
"Du säger ingenting
Det säger allt"

förtrollande.......
2011-04-23

  Maiah VIP
otroligt fint att läsa....
2011-04-23

  TjejenSomGråterTyst
Bra formulerat och sammankopplat som alltid. :)
2011-04-23

    Mymlan.
Du säger ingenting
Det säger allt

Fint formulerat! Och mycket träffande.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles