Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föralltid förgäves.


Morgonsol mot gryningens slätt.

I den karga morgonen
står jag
och kippar
efter andan.

Luften känns tung,
och gul.

Bajset skaver mellan skinkorna.
Doften av din stjärt på mina fingrar
får mig att längta efter mer.

Lagar en ekorre,
klär av mig naken,
bögar i tält.

Dödar Det,
med kakor
och keps.




Fri vers av Brynolf
Läst 513 gånger
Publicerad 2011-04-23 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf