Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte död än...


Ågren i en sfär av dräpande mörker.

Jagad av skuggor i avgrundsdjup gränd
förtvinat sinne i kras
Hades greppar evig boning
i min usla kropp

Livets enda löfte, döden
blir mitt enda hopp

Spädbarn i en öppen grav
sågar tu min själ
Lars Kronér på teve gör
att resan slutar här.




Fri vers av Brynolf
Läst 522 gånger
Publicerad 2011-04-23 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf