Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar och saknar min son varje dag..bor inte i Sverige..


Längtar hans röst..

Lyfter på luren
och ringer min son
han svarar med ljuvlig röst
lyckan jag känner
är utan gräns..
ger mig i stunden tröst







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-24 00:32



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar känsla du förmedlar.
2011-04-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Berör! :I
2011-04-24

  La Magnólia VIP
Den längtan är stark ...
2011-04-24

  Bibbi VIP
Underbar lycka. Har stor erfarenhet av det där.
2011-04-24

  Järnkatten
Fint :)..
2011-04-24

    ej medlem längre
Skön dikt.Själv har jag inga barn tyvärr.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP