Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att väcka passion ur en slumrande förälskelse

 

för att få känna din arm om mina axlar

hur du närmar dig mina tankar

och jag dina

skulle jag ge dig alla mina strån av nyplockade smultron

                   

jag räckte dig

det rödskimrande i vårens stoltaste solnedgång

för att få känna dina fingrar spela

tätt över elfenben, tätt över naken rygg

 

och när solen stod som lägst på himlen

kunde jag höra dig gnola

kunde jag vila huvudet mot ditt bröst

och låta din sång genljuda genom mitt huvud

 

ute vid havet kunde jag krypa in i din famn igen

låta närheten vittja våra nät

samla blåstången till en matta under våra nakna fötter

 

och ge dig all den beröring jag känner inombords

ifall du inte redan känner likadant

igen

 

©  Birgitta Wäppling, 24 april 2011

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-24 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bland det finaste jag läst i den här genren.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP