Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På snålskjuts i känslobanan



En dag kom du bara

Och plötsligt bara fanns
Som om det alltid varit så

Tittade ibland in i mina tankar
Vinkade lite
Och gick

Vi kom allt närmare
Och besöken i mig blev allt längre

En dag tröttnade du på tankar
Och började långsamt klättra neråt

Vid mitt hjärta du stannade,
Som bara på besök

Trodde jag

Men du armbågade dig in,
Beordrade de andra att maka sig
Och ankrade fast dig
Hårt

Jag hade gott om plats kvar
Men ska du, din jävel, ta all??

Snyltaren i mitt hjärta
Betalar ingen hyra
Men ska du ha all plats
Får du fan ta och pumpa!




Fri vers av Lana
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-12-22 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana