Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag dansar inte längre hem i natten jag är glad om jag hoppar på ett ben


det du trodde var trygghet

förlamad av ord som aldrig bildats
förblindad av handlingar som aldrig gjorts
kyssar lika ömma som käftsmällar
och av förhoppningar som en gång kanske funnits
men som man aldrig riktigt vågat ha
finns nu endast aska kvar

våldsmaraton inuti min kropp
hjärtat springer i kapp
lyckan är en flyktig sak
och jag
är kärleksimmun

jag har alltid sett på nyfödda himlar
skiftande i alla världens färger
så som du
aldrig sett på mig

inåtvända karuseller utan stoppknapp
dina skratt av förnekelse
och så jag

darrandes av feghet




Fri vers av isolas
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 00:03



Bookmark and Share


  blått nagellack
Du är verkligen duktig.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

isolas