Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du frågar klockan nolltresjutton

tramadola drömmar
4 dagar utan mat
känsloblockad utav alkohol
ångor och rökiga dimmor
du får inte tränga igenom
vackra du, du måste förstå
att det enda jag vet är fel
allt jag kan är darriga ben över göteborgs vattenpölsbefläckade gator
törstandes och tröstandes efter snedsteg och sjungandes
"ta mig till kärlek"
men jag har liksom ingenting mer att ge
jag kommer att svida
förlåt




Fri vers (Fri form) av isolas
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isolas