Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erkännanden från okänd

slits mellan att sakna dig och att försöka hata dig
behöver hitta mig själv
men måste veta vem du är
för att veta vem jag ska vara

ibland går det minuter utan tankar på dig
men mitt hjärta (och resten av alla delar som tillhörde dig)
vet att jag älskar dig
hela tiden
behöver jag dig(det som jag aldrig kan få)
måste behöva något som är större än vi
(det omöjliga) Berlin
eller nya läppar
ett annat ställe på någon annans bröstkorg att kalla mitt
andra andetag att somna till

(ska jag ångra allt?)
det som de som tröstar aldrig kan förstå
löften om en framtid som aldrig var min
trolovade planer om lägenheter i Paris och New York
det var namnen på våra barn
och våran relation med deras

en falskt tröstande trygghet och armar som ljög i natten-
ord från en människa(två människor)
jag inte bara förlorat
utan också aldrig riktigt kände

aldrig igen
vill jag ha det som på bioduken, aldrig igen igen
vill jag ha lycka som inte är min eller någons
alltid igen
vill jag ha dig
alltid igen kommer jag att undra

vem var jag
vem är jag?
(för dig)

vem kommer jag att vara?
(och kommer du då veta,
eller ens undra?)




Fri vers (Modernistisk dikt) av isolas
Läst 253 gånger
Publicerad 2014-05-22 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isolas