Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(trodde att du skulle bli min)


Men du blev bara en klump i halsen

byter plats byter jag

kastar mig i stängda famnar
och undrar var ingen någonsin
räddar mig




Fri vers av isolas
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isolas