Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sedan du

en söndag klockan tre
dricker vin i sängen
försäkrar mig om mörkret med persienn och rullgardin

utanför fönstret vet jag inte om solen lyser
eller om regnet öser ner
ett kärnvapenkrig kan mycket väl ha brutit ut
men med distraktioner som fylla och hjärtsplitter
skulle jag väl aldrig märkt något annat ändå


idag har jag levt utan dig i två veckor
idag var det två veckor sedan jag slutade tro
att jag aldrig skulle leva utan dig





jag måste ta reda på vem jag ska vara nu
sedan du








Fri vers (Fri form) av isolas
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isolas