Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem fan bryr sig om att trampa rätt?

jag vet aldrig vad det är för dag längre

alkoholhalten är aldrig tillräcklig
skratten för höga
övertygar ingen

som desperat letar jag
efter tröst närhet
vägen tillbaka eller
bara bort

till dess
finns vin och sprit
indiekillar och cigaretter
och aldrig
någonsin
igen
du




Fri vers (Fri form) av isolas
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-12 11:43



Bookmark and Share


  blått nagellack
åh. så himla starkt och äkta.
2014-06-12

  cilax VIP
fint skrivet
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

isolas