Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska flaggan ska firas

Du vackra svenska flagga
du ska lysa upp mitt land
nationaldagen ska firas
stärka svenska folkets band

Du vackra svenska flagga
korset gult och färgen blå
du ska vaja högt i vinden
rak och ståtlig ska du stå!




mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-06 09:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-06-06

  Alva Johnsson VIP

Fint om vår vackra flagga.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP