Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsatt fundering efter dagbok


Du Vi Jag

Jag och
min hjärnsubstans på väggen
och jag jag jag
du du du
kladdigt vi vi vi
försökte slänga ut
(gatlampan utanför lyste så starkt i ögonen som solen då du lätt lade huvudet på sned och -
jag såg inte)


Det vag dig jag slängde men vi är kvar




Fri vers av Nikatta
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 00:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
Huvudet kastas som av rekyl
skriande styrka i diken trots det skenbara lugnet
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta