Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur blev jag ditt tröstpris?

,

det är tredje gången jag raderat dig
från min mobil
och jag vet
att jag borde gå vidare utan dig

men jag älskar dig så

du har aldrig tid att ses
och du glömmer bort att fråga om jag vill vara med
när du är med andra

men du tar henne till skogen
solnedgången

hon som var din för längesedan

men du har varit hos mig i två år
i hemlighet
och du sa
att du älskar mig

att du inte glömmer bort mig

att du inte vill såra mig

men du tar aldrig mig till solnedgången
och du
stannar aldrig till för att krama mig

och jag saknar dig
och hatar dig

för du säger fortfarande att du älskar mig
men du har inte ens tid att ge mig ett slut

du ritar henne
du tar henne till solnedgången
och jag kan se er
när jag blundar

och det gör så ont
att inse

hur liten jag är för dig




Fri vers av annso.fie
Läst 581 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-04-25 10:51



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhh vilka smärtfyllda rader...så ont kärlek kan göra...i alla fall när det blir så här. Efter att ha läst hela texten gör rubriken ännu mer ont...tröstpris...som att bara vara "istället för"...alltid komma på andra plats för den man älskar. Det skapar fruktansvärd sorg och tomhet. Blir djupt gripen av denna läsning. Om texten är ur din verklighet får du en riktigt varm kram av mig - ja, det får du i alla fall för du har lyckats beröra mitt innersta nu.
2011-04-29

    ADI Nehlin
..berör...lätt att känna igen sig i..du förtjänar bättre
2011-04-27

  Micael Axelsson
Det här är smärtsamma rader diktjaget för mig berättar. Gör ont i hjärteroten.
2011-04-25

  Bibbi VIP
Skriver under på forger
2011-04-25

  Linda CH VIP
Smärtsam och fin!
2011-04-25

    ej medlem längre
Det gör ont i mig när jag läser, känner så väl igen mig. Vackert och smärtsamt som berör.
2011-04-25

  Anna*
Diktarjaget är värd så mycket mer av den som älskar reservationslöst och att njuta solnedgång och soluppgång tillsammans hela tiden ♥
2011-04-25

  Per Blomqvist
Är man näst bäst så har man mer att kämpa för.
Har också hört att äkta kärlek inte är att såra,
men vad fan vet jag.
2011-04-25

    ej medlem längre
Sträck på dig, titta upp, min vän
din kärlek räcker längre än
att dag för dag få slösas bort
på en egoist av denna sort!
2011-04-25

    ej medlem längre
Vackert skrivet. En känsla jag tror många förstår
2011-04-25

  Julio VIP
berör verkligen
2011-04-25

  lisa"puzzle"svensson
smärtan du förmedlar gör ont i mig.
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Berör! :I
2011-04-25

  Ninananonia VIP
:)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie