Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig natt

Det luktar av kakor, energidryck och pojke,

av en otrolig kärlek,

nej inte det ordet! Det duger inte!

Jag låter meningen stå tom för det vi känner i våra hjärtan är : _______.

Han mumlar åt sitt spel,

så vacker han är med ansiktet upplyst av ett svag ljus från dator och stearin.

Att spendera natten bredvid en fallen ängel,

som föll i mina armar,

trasig och blodig från ett allt för högt fall.

Men blodet har torkat och tvättats,

och såren har sytts igen med det där vi inte nämner.

Bara känner..

Magi räcker inte.

Tryggheten och värmen som sprider sig är otrolig.

Jag ler så, när han kallar mig älskling.

Jag mummlar fram en liten melodi och viskar nörd tillbaks.

Fy fan vad vacker han är.


Orden tar slut och slutar räcka till.


VACKER !

Små skratt när han säger sina roliga kommentarer om spelet.

Jeff Buckleys Hallelujah och skottljud låter otroligt vackert inatt.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar