Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Skyttegrav


Min håla, har många namn:
Disharmoni, Kaos och Obalans

Är bara några

Här är rädslan nära
Drömmarna avlägnsa
Döda
Rörelserna ryckiga

Tankarna, i mitt förband:
Isolerade
Kemiskt påverkade
Sjuka, döda, eller självmordsbenägna

Förlorad
Svag soldat
Och hjärnsubstans på hjärtat
I en skyttegrav.




Fri vers av blåljus
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 01:41



Bookmark and Share


    Fågelhjärta
Fint...
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus